Πώληση Τριάρι, Rojales, Alicante, Ισπανία, rojales

Πώληση - Cod. 31604

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 96 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Eco πολυτελές σπίτι με 504 m² γης σε πέντε λεπτά από Rojales και γήπεδο γκολφ La Marquesa.

Αυτό το ακίνητο χάρη στη γη διανέμεται σε έναν όροφο όπου θα βρείτε ένα άνετο καθιστικό-κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με δύο ψυγεία και δύο καταψύκτες, πλυντήριο πιάτων και άφθονο χώρο ντουλαπιών ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε εύκολα τα μαγειρικά σκεύη σας. Το σπίτι διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, δύο πλήρως εξοπλισμένα μπάνια και ένα δωμάτιο πλυντηρίων. Από και πέρα ​​από το σαλόνι θα έχετε πρόσβαση στο γυάλινο σαλόνι γεμάτο με φως μέσα από τα μεγάλα παράθυρα με ηλεκτρικά ρολά για εκείνες τις ημέρες όπου είναι καλύτερο να κρατήσετε τον ήλιο μακριά και όπου θα βρείτε επίσης περισσότερο χώρο στο κατάστημα για να κρατήσετε τα υπάρχοντά σας.

Μια πτυχή που υπογραμμίζει σε αυτή τη βίλα είναι ότι είναι ένα οικολογικό σπίτι, χρησιμοποιεί αποδοτικές ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για την καθημερινή χρήση του ακινήτου, όπως η βιομάζα, όπου η σόμπα σκυροδέματος κρατά το σπίτι ζεστό με ενδοδαπέδια θέρμανση και εκτός από το ότι είναι ισχυρό Πηγή θερμότητας είναι πιο οικονομική από ότι άλλα συστήματα. Διαθέτει επίσης ηλιακό και ηλεκτρικό πάνελ που διατηρούν πάντα 100 λίτρα ζεστού νερού. Και για τις ζεστές μέρες το κλιματιστικό 11 kw θα κρατήσει το σαλέ σε θερμοκρασία που επιθυμείτε, wifi ρυθμιζόμενη σε όλα τα δωμάτια.

Θα μπορείτε να απολαύσετε ένα αλμυρό νερό κολύμπι στο δικό σας χώρο πισίνας 40 τ.μ. χωρίς ανησυχίες εξοπλισμένες με τον αυτόματο ελεγκτή PH και το ηλεκτρικό κάλυμμα θερμομόνωσης που διατηρεί την πισίνα σε ιδανικές συνθήκες.

Το poperty βρίσκεται σε μια πανέμορφη τοποθεσία που περιβάλλεται από βουνά που σας χαρίζει περισσότερη ιδιωτικότητα και όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα από το σπίτι, την πεζοπορία και την ορεινή ποδηλασία ακριβώς έξω από την μπροστινή πόρτα.

Όλες οι προσφορές μας θα βρείτε στο WWW.NARANJASPAIN.COM
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πουλήσετε, να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε το διαμέρισμά σας.
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις επικοινωνήστε μαζί μου:
Tomas
+34 645 291 279 (Viber / WhatsApp)
Tomas@naranjaspain.es
Ref.1001

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


NaranjaSpain
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB