Πώληση Βίλα, Chiva, Valencia, Ισπανία, Poligono 3 paecela 512a

Πώληση - Cod. 28131

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 130 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Η βίλα απέχει 8 χλμ από την κατεύθυνση Chiva Gestalgar, και ότι ονομάζεται Collado. Αυτό χτισμένο σε ρουστίκ γης και βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών από δύο χωριά, Chiva και Cheste, ακριβώς στη μέση των δύο, και 30 λεπτά από τη Βαλένθια. Δεν βρίσκεται σε μια κατοικημένη περιοχή, αλλά έχει γειτονικά σπίτια, είμαι γειτονική βίλα και να ζήσουν εκεί όλο το χρόνο.
Η βίλα έχει μια κατασκευή διπλού τοιχώματος με μόνωση σε όλους τους εξωτερικούς τοίχους του πρώτου ορόφου αποτελείται από ένα μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι και δύο υπνοδωμάτια στο δεύτερο επίπεδο έχει δύο υπνοδωμάτια με το δωμάτιο για να χτίσει μπάνιο σε κάθε .
διαθέτει ιδιωτική πισίνα, Q γενειάδα, ένα μεγάλο πλοίο των 120 μέτρων με υπόστεγα 2 εργαλείο, έχει 3 καλύπτονται πλήρως χώρους στάθμευσης και ανεξάρτητη, ανεξάρτητη από τη βίλα υπάρχει ένα άλλο δωμάτιο με μπάνιο και κουζίνα.
Έχει το φως και το νερό της βροχής με 3 καταθέσεις συνολικού ύψους 55.000 λίτρα, το νερό αυτό είναι αρκετό ποτέ δεν μας έχει αποτύχει και αν λείπει υπάρχει μια χαράδρα κοντά στην γέννηση, όπου μπορείτε να ανεβείτε το νερό, είναι πολύ εύκολο να πάρει νερό, επειδή από εκεί που την πήρε έξω για να γεμίσουν την πισίνα. Η συνολική έκταση είναι 2000 τετραγωνικά μέτρα.
Έχω ένα σπίτι δίπλα από την πόρτα και εκεί έχουν δορυφορικού internet.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB