Πώληση Βίλα, Llombay, Valencia, Ισπανία, Partida El Cercat, 109

Πώληση - Cod. 35630

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 3400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΑΣ

   Εξαιρετική ανεξάρτητη βίλα σχεδιασμένη από τον αρχιτέκτονα Fernando Pérez Peris, για τους λάτρεις της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού, προσφέρει μια πολύ προσωπική ερμηνεία του μοντέρνου στυλ που χαρακτηρίζει τις καινοτόμες έννοιες των χώρων. Διανέμεται σε δύο ανεξάρτητες εγκαταστάσεις, αυτή η βιοκλιματική στέγαση, καταφέρνει να εκμεταλλευτεί τους διαθέσιμους πόρους για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, προσπαθώντας να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας. Με ιδιόκτητη έκταση 180 τ.μ., με δικό της διαμέρισμα για σαλόνι, τζάκι, γκαράζ, μπάρμπεκιου, αποθήκη, σολάριουμ και βεράντα, βρίσκεται σε μεγάλο περιφραγμένο οικόπεδο 3400 τ.μ. διανεμημένο σε διάφορα ύψη, με πισίνα και πέργκολα φτιαγμένο με το ίδιο στυλ με το σπίτι, διαμορφωμένη περιοχή, γη για οπωροφόρα δέντρα, θερμοκήπιο και, στο υψηλότερο σημείο, γαλβανισμένο χάλυβα κινητή δομή. Στην αστικοποίηση, το El Barranquet απέχει μόλις 30 λεπτά από την πρωτεύουσα της Βαλένθια και λίγο περισσότερο από τη θάλασσα.
  Πρόκειται για ένα βιοκλιματικό βίλα-σπίτι, με διώροφη δομή με τη μορφή αλληλεπικαλυπτόμενων παραλληλογράμμων, ως μεσοποταμιακό ziggurat, διαχωρισμένο από μια πυραμίδα στην οποία το ανώτερο σημείο έχει διαχωριστεί. Κάθε ένα από τα παράλληλα γραμματόσημα κόβεται από τα άκρα του με τέσσερα παράθυρα, αντίστοιχα, που φωτίζουν τον εσωτερικό χώρο, δημιουργώντας μια διασταύρωση των φωτισμών στο κέντρο του σπιτιού, ως κρουαζιέρα στον καθεδρικό ναό, έτσι ώστε το σπίτι, εσωτερικά , φωτίζεται μέχρι και το απόγευμα, επειδή είναι προσανατολισμένο προς τα ανατολικά, το οποίο δίνει ζεστασιά το χειμώνα και φρεσκάδα το καλοκαίρι. Επιπλέον, ο εσωτερικός σχεδιασμός γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχουν τοίχοι μέχρι την οροφή, επομένως ο φωτισμός του. Στο ανώτερο δωμάτιο το ίδιο συμβαίνει. Επιπλέον, η οροφή του έχει κωνικό σχήμα, που δίνει όλο το κτίριο ένα ινδικό τύπωμα ή σχήμα φοίνικας, καθώς έχει μόνο ένα στύλο που υποστηρίζει ολόκληρο το κτίριο.
Αν αυτό που ψάχνετε είναι κάτι μοναδικό, αυτό είναι το ιδανικό σπίτι για εσάς.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB