Πώληση Βίλα, Marbella, Málaga, Ισπανία, La Cantera

Πώληση - Cod. 28929

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 580 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2

Μοντέρνα και πολυτελή μαυριτανικό στιλ βίλα στο Marbellas "Golden Mile". Το ακίνητο βρίσκεται στα βόρεια της Μαρμπέγια σε αρκετά κατοικημένη περιοχή. Από εκεί είναι μόλις 5 λεπτά ή 15 λεπτά με τα πόδια από τα πόδια για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης. Κοντά είναι ένα σούπερ μάρκετ, ένα σχολείο και μερικά καταστήματα.

Το ακίνητο χτίστηκε το 1986 και ήταν εντελώς αναμορφώθηκε πριν από λίγα χρόνια. Υπάρχουν άφθονες διπλό γκαράζ, ένα φανταστικό κήπο με τροπικά φυτά και δέντρα διασκορπισμένες προστατεύουν την περιουσία για τυχόν απόψεις και μια πισίνα με ένα συνημμένο lounge χαλαρώσουν-.

Η βίλα δύο όροφο στο ισόγειο ένα άνετο καθιστικό με δύο σαλόνια, τζάκι σχεδιαστής, τραπεζαρία με με ένα συνημμένο υπαίθριο χώρο τραπεζαρίας, μοντέρνα κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και ένα διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα μικρό σαλόνι.

Στον 1ο όροφο βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια με τα μπάνια en suite και άλλα δύο υπνοδωμάτια, που μοιράζονται ένα μπάνιο. Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει ένα τζακούζι και χώρο χαλάρωσης. Η κύρια κρεβατοκάμαρα και ένα άλλο υπνοδωμάτιο έχει άμεση πρόσβαση στην πανοραμική βεράντα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει κεντρικό σύστημα θέρμανσης φυσικού αερίου (2.000kg δεξαμενή αερίου) και ένα λέβητα φυσικού αερίου για ζεστό νερό? Όλα τα δωμάτια έχουν εγκατασταθεί AC.

Το κτήμα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι έτοιμη να προχωρήσει σε. Τα έπιπλα δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή πώλησης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB