Πώληση Μονοκατοικία, CHILCHES-COSTAS, Málaga, Ισπανία, NASAS 12

Πώληση - Cod. 43143

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 3

Στην όμορφη ακτή Chilches, στη Μάλαγα, βρίσκεται αυτή η εντυπωσιακή βίλα που υπόσχεται μια ζωή με άνεση και κομψότητα. Με κατασκευή 210 τετραγωνικών μέτρων και μεγάλο οικόπεδο 626 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το ακίνητο προσφέρει άφθονο χώρο τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Με την είσοδό σας στη βίλα μπορείτε να εκτιμήσετε αμέσως τις δυνατότητες που έχει να γίνει ένα πραγματικό σπίτι. Παρόλο που πωλείται χωρίς έπιπλα και απαιτεί κάποιες ανακαινίσεις, αυτό δίνει στους νέους ιδιοκτήτες την υπέροχη ευκαιρία να εξατομικεύσουν κάθε γωνιά σύμφωνα με τα γούστα και τις προτιμήσεις τους.

Η βίλα διαθέτει τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια, καθιστώντας την έναν τέλειο χώρο για να φιλοξενήσει μια μεγάλη οικογένεια ή να διασκεδάσει επισκέπτες. Επιπλέον, διαθέτει δύο πλήρη μπάνια, τα οποία παρέχουν άνεση και ιδιωτικότητα σε όλα τα μέλη του σπιτιού.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα είναι το ιδανικό μέρος για τους καλοφαγάδες να απελευθερώσουν τη γαστρονομική τους δημιουργικότητα.

Ένα από τα διαμάντια αυτής της βίλας είναι η όμορφη ιδιωτική πισίνα της, όπου μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικά μπάνια τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει ένα ανεξάρτητο γκαράζ, το οποίο παρέχει την ησυχία του να έχετε έναν ασφαλή χώρο για τη στάθμευση των οχημάτων.

Η βίλα προσφέρει επίσης δύο βεράντες, μία στο ισόγειο και μία στον επάνω όροφο, όπου μπορείτε να απολαύσετε πανοραμική θέα και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Αυτοί οι εξωτερικοί χώροι είναι ιδανικοί για χαλάρωση, φιλοξενία κοινωνικών συναναστροφών ή απλά για να απολαύσετε το μεσογειακό κλίμα.

Η φωτεινότητα είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της βίλας, χάρη στον νοτιοδυτικό προσανατολισμό της. Οι ακτίνες του ήλιου πλημμυρίζουν κάθε γωνιά, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ο φυσικός φωτισμός αναδεικνύει περαιτέρω τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και ενισχύει την ομορφιά των εσωτερικών χώρων.

Επιπλέον, στην είσοδο του ακινήτου, λίγο πριν ανέβει στο σπίτι, προβλέπεται προεγκατάσταση για την ανέγερση επιπλέον διαμερίσματος. Αυτή η επιλογή προσφέρει μεγάλη ευελιξία και ευελιξία για την προσαρμογή του ακινήτου στις ανάγκες και τις επιθυμίες των ιδιοκτητών.

Με λίγα λόγια, αυτή η βίλα στο Chilches Costa, στη Μάλαγα, είναι μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας. Με μεγάλη οικοδομή, μεγάλο οικόπεδο, ιδιωτική πισίνα, ξεχωριστό γκαράζ και όμορφες βεράντες, αυτό το ακίνητο έχει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε τη μεσογειακή ζωή στα καλύτερά της. Μη χάσετε την ευκαιρία να μετατρέψετε αυτή τη βίλα στο τέλειο καταφύγιό σας!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB