Πώληση Δυάρι, Marbella, Málaga, Ισπανία, Marbella River Gardens, Avenida Del Prado

Πώληση - Cod. 41089

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 120 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 0

Ένα όμορφο σπίτι στην καρδιά της Nueva Andalucía που είχε μόνο έναν ιδιοκτήτη από τότε που χτίστηκε το 2005. Το διαμέρισμα έχει βελτιωθεί προσεκτικά τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια για να δημιουργήσει αυτό που πιστεύουμε ότι είναι πιθανώς το ωραιότερο διαμέρισμα στο River Gardens.

Πραγματοποιήθηκε πλήρης ανακαίνιση το 2020. Το κατάλυμα διαθέτει την πιο δημοφιλή επιλογή δαπέδων από μάρμαρο σε όλα τα δωμάτια, εκτός από την κουζίνα που διαθέτει πρακτικό ξύλινο δάπεδο. Το μάρμαρο μόλις διαμάντι και γυαλίστηκε σε πολύ υψηλή λάμψη.

Οι οροφές ύψους 2,8 μέτρων είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που δημιουργεί φωτεινά και ευάερα δωμάτια με πραγματική αίσθηση πολυτέλειας.

Η βεράντα είναι υπερυψωμένη 4 μέτρα γύρω από τους κήπους και τα μονοπάτια, ενώ η μπροστινή είσοδος βρίσκεται στο ισόγειο. αυτό λειτουργεί τόσο καλά γιατί συνδυάζει την ιδιωτικότητα ενός διαμερίσματος υψηλού επιπέδου χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματα.

Το διαμέρισμα έχει πιθανώς τις καλύτερες προοπτικές στο River Gardens. Βρίσκεται σε μια απομονωμένη και ήσυχη τοποθεσία, με θέα στον ποταμό με μια μεγάλη θέα από ώριμα αειθαλή δέντρα. Είναι εντελώς προστατευμένο από το δρόμο και τους κοινόχρηστους χώρους, όπως η κύρια είσοδος και η πισίνα.

Η βεράντα έχει νότιο προσανατολισμό και είναι γωνιακή, οπότε υπάρχει ηλιοφάνεια από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Χαρακτηριστικά:

• Βεράντα (με πλήρως κλειστές τέντες για να δημιουργήσετε ένα επιπλέον μεγάλο καθιστικό)
• Είσοδος στο διάδρομο με ενσωματωμένα ντουλάπια
• Μεγάλο σαλόνι με καθιστικό και τραπεζαρία, καθώς και τζάκι
•Κύριο υπνοδωμάτιο
• ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα και ντους
• Δεύτερο υπνοδωμάτιο / γραφείο
• Δεύτερο μπάνιο με μπανιέρα και ντους
•Κουζίνα
• Άφθονο αποθηκευτικό χώρο (Ντουλάπες / Κουρδιστήρι / Μπαρ)
• Μονάδα αποθήκευσης (Trastero)
• Μεγάλος χώρος στάθμευσης
• Κοινόχρηστη μπροστινή βεράντα
• Πρόσβαση σε καλά διατηρημένους δημόσιους κήπους
• Κοινοτική πισίνα
• Διπλά τζάμια στα παράθυρα

Η είσοδος με τηλέφωνο εισόδου βίντεο, κουρτίνα, μπαρ και ντουλάπα για παπούτσια και παλτά οδηγεί στο μεγάλο σαλόνι / τραπεζαρία με τζάκι και πλήρως τζαμαρισμένες συρόμενες πόρτες στη βεράντα.

Αριστερά υπάρχει καμάρα στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ηλεκτρικό φούρνο, ηλεκτρική εστία, απορροφητήρα, ψυγείο κρασιού, πλυντήριο πιάτων και ψυγείο / καταψύκτη

Στα δεξιά του σαλονιού υπάρχει μια αψίδα με πόρτες στα δύο υπνοδωμάτια και το μπάνιο επισκεπτών.

Το μεγάλο δεύτερο υπνοδωμάτιο έχει ένα παράθυρο στην μπροστινή βεράντα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα εξαιρετικό γραφείο.

Το μπάνιο των επισκεπτών περιλαμβάνει μπανιέρα / ντους, τουαλέτα και μπιντέ και μονάδα καλλωπισμού με δύο μεγάλα συρτάρια για αποθήκευση. Υπάρχει ενσωματωμένος βοηθητικός χώρος με πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο και επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Το μεγάλο υπνοδωμάτιο έχει υπέροχη θέα στη βεράντα και μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα με ράφια και συρτάρια.

Το ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει μπανιέρα / ντους, τουαλέτα και μπιντέ, καθώς και θερμαινόμενη κρεμάστρα για πετσέτες. Υπάρχει ένα καθρέφτη αντιθαμβωτικό ντουλάπι, ένα ντουλάπι πύργου και μια μονάδα ματαιοδοξίας με δύο μεγάλα συρτάρια για αποθήκευση.

Η βεράντα που έχει ανακαινιστεί πλήρως με πολλές πρίζες και dimmers για τα φώτα οροφής. Υπάρχει εξωτερική βρύση και βάσεις για τηλεόραση.

Τα αυθεντικά χτισμένα φυτά και κεραμίδια από κόκκινο τούβλο έχουν αφαιρεθεί επαγγελματικά και επανατοποθετηθούν με σύγχρονα κεραμικά πλακάκια για να συμπληρώσουν τα μαρμάρινα δάπεδα στο εσωτερικό. Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μετατροπές στο River Gardens και μεταμορφώνει εντελώς τη βεράντα.

Η βεράντα μπορεί να περιβάλλεται πλήρως με τις εντοιχισμένες τέντες για να τη μετατρέψει σε άλλο μεγάλο σαλόνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Υπάρχει εύκολη πρόσβαση για αναπηρικά αμαξίδια και άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς και κοινόχρηστο αλλά ιδιωτικό καθιστικό στα δεξιά της εισόδου.

Ο ανελκυστήρας και οι σκάλες απέναντι από την είσοδο σας μεταφέρουν απευθείας στο υπόγειο, όπου υπάρχει μια μεγάλη αποθήκη με τροφοδοτικό ρεύματος και ένας μεγάλος φωτιζόμενος χώρος στάθμευσης, και οι δύο συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB