Πώληση Βίλα, Rincon de la Victoria, Málaga, Ισπανία, c/margarita nº12

Πώληση - Cod. 24392

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 900 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Όμορφη ανεξάρτητη βίλα με όλα τα extras και ανέσεις.

Οικόπεδο 900m2 με νότιο προσανατολισμό, με μια κατασκευασμένη περιοχή της 350m2 σε δύο ορόφους επιφάνειας. Μεγάλες εμπρός και πίσω (κορυφαία ποιότητα τεχνητό γρασίδι) κήπους, πισίνα με συρόμενη οροφή, θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα, περίφραξη κατοικίδιο με ενσωματωμένο υπόστεγο, μεγάλο εργαστήριο και αποθήκη, υπαίθριο ντους στην πισίνα wet bar στον κήπο, που καλύπτει άπλωμα ρούχων, αυτόματο πότισμα κήπων γύρω από το ακίνητο.
Ισόγειο με σκεπαστή βεράντα μπροστά, ευρύχωρο χωλ, σαλόνι με τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με έπιπλα σχεδιαστών και high-end συσκευές με μεγάλη ξεχωριστή αποθήκη τροφίμων, σοφίτα τουαλέτα ξύλο, σαλόνι με άμεση πρόσβαση στον κήπο και μεγάλο πανδοχείο ρουστίκ εσωτερικούς χώρους με BBQ.

Στον επάνω όροφο: master υπνοδωμάτιο με en suite μπάνιο με μπανιέρα-υδρομασάζ και σάουνα στο δωμάτιο. Ξεχωριστή ξυλείας ντύσιμο. 4 συν το κυρίως υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.
Όλα τα ακίνητα είναι έξω. Καλή ιδιότητες. Παρκέ δάπεδα σε όλο το σπίτι. Μουσική από καλωδιακό δίκτυο σε όλο το σπίτι. Επένδυση έθιμο ντουλάπια σε ντουλάπες. Εξωτερικά παράθυρα και πόρτες με διπλά τζάμια (κλιματικές) και κουνουπιέρες. Στερεά μπαρ. Κλιματισμός και θέρμανση σε όλο το σπίτι. Θυροτηλεόραση. Συναγερμού συνδεδεμένο με τηλεφωνικό κέντρο. Άριστη κατάσταση. Πωλείται επιπλωμένο αν αυτό είναι επιθυμητό.

Η τοποθεσία είναι ιδανική, απολαμβάνει ησυχία και την ηρεμία, με όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις στο άμεσο περιβάλλον. Λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Μάλαγα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB