Πώληση Μονοκατοικία, CERVERA DEL MAESTRE, Castellón Comunidad Valenciana, Ισπανία, Calle Vallada

Πώληση - Cod. 31666

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 4

ΠΑΖΑΡΙ! Σπίτι σε χωριό στην καρδιά της ιστορικής πόλης της Cervera del Maestre

Παραδοσιακό αρχοντικό σε πολύ καλή κατάσταση, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Cervera del Maestre, ένα από τα ομορφότερα χωριά της ενδοχώρας Castellon. Η πόλη αυτή είναι γνωστή λόγω των πολιτιστικών της κτιρίων arquitect και ένα μέρος για πολλούς Ευρωπαίους που φαίνεται ένα πραγματικό μέρος της Ισπανίας και κοντά στην παραλία και όλες τις υπηρεσίες. Πολύ καλή επικοινωνία με το κύριο μεσογειακό χωριό, το Vinaros, το Benicarlo και το Peñiscola.

Αυτό το παραδοσιακό ρουστίκ αρχοντικό βρίσκεται στο Cervera del Maestre (Castellón / Maestrat) με πανοραμική θέα στα γύρω βουνά και την "Rambla de Cervera", έναν ξηρό ποταμό που εκτείνεται κατά μήκος του χωριού. Η Cervera είναι μια μικρή γραφική πόλη, περίπου 25χλμ. Από το Benicarló ή την Peñíscola, αλλά προσφέρει όλα για τις καθημερινές ανάγκες. Αυτή η ιδιοκτησία περιλαμβάνει, με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και μια βεράντα με θέα στην οροφή με εκπληκτική θέα. Η είσοδος στο ισόγειο οδηγεί προς κουζίνα και μικρή τραπεζαρία και τουαλέτα για τους επισκέπτες. 1ο όροφο δύο υπνοδωμάτια, ένα με μπαλκόνι. 2ο όροφο master υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι και γκαρνταρόμπα. 3ος όροφος Η 2η είσοδος από το δρόμο οδηγεί προς το καθιστικό με μπάνιο. Αίθουσα 4ου ορόφου με βεράντα. Το ακίνητο είναι χτισμένο σε 4 επίπεδα των 100μ2 με σολάριουμ με πανοραμική θέα στην οροφή. Μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Πενισκόλα, διάφορες παραλίες, 20 λεπτά από το γήπεδο γκολφ San Gorge & όλες τις ανέσεις.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB