Πώληση Μονοκατοικία, Tui, Pontevedra, Ισπανία, Montiño, 6

Πώληση - Cod. 36283

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 330 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 3

Σπίτι ή μονοκατοικία προς πώληση στην Tui.

Εξαιρετική ευκαιρία να αγοράσετε μια ανεξάρτητη βίλα, που βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη αστικοποίηση και εισάγεται σε ένα προνομιούχο φυσικό περιβάλλον. Βρίσκεται στην πόλη Tui, 2χλμ. Από την Πορτογαλία και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις μεγάλες πόλεις και τις υπηρεσίες τους, όπως το Vigo, 25χλμ. Και το Πόρτο, 110χλμ., Το αεροδρόμιο Vigo, 20χλμ. μόλις 20 λεπτά μακριά. Πλήρως εξοπλισμένο, εξαιρετικής ποιότητας, έτοιμο για άμεση εγκατάσταση.
Έχει 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι με 40 μέτρα, κουζίνα με νησί, 3 μπάνια, σοφίτες, κελάρι, πλυντήριο και γκαράζ για δύο αυτοκίνητα μέσα και ένα άλλο έξω. Έχει επίσης δύο συλλογές.
Εσωτερική ξυλουργική από βελανιδιές, εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα, διακόπτες υψηλής τεχνολογίας Bticino, βρύσες Hansgrohe και Oras. Σχεδιασμός λαμπτήρων και συσκευών υψηλής ποιότητας (Liebherr, Bosch, AEG, Siemens, κ.λπ.).
Ένα από τα κυριότερα σημεία αυτής της βίλας είναι η υπαίθρια ζωή του, δεδομένου του καλού κλίματος της περιοχής, καθώς διαθέτει πολλές βεράντες με διαφορετικούς προσανατολισμούς, χωρισμένες σε ζώνη ψύξης, καλοκαιρινή τραπεζαρία και σολάριουμ.
Η βίλα είναι χτισμένη σε οικόπεδο 400 τ.μ. και διαθέτει γκαζόν με αυτόματη άρδευση, φροντισμένη από εταιρεία κηπουρικής.
Η αστικοποίηση έχει δύο κοινοτικές πισίνες, με δεξαμενές για παιδιά και ενήλικες, στις οποίες η βίλα έχει άμεση πρόσβαση. Η αξία του διαμερίσματος είναι ιδιαίτερα χαμηλή, 15 € / μήνα.
Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να το απολαμβάνετε ήδη!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB