Πώληση Σοφίτα, Madrid, Μαδρίτη, Ισπανία, Vicente Blasco Ibáñez, 37

Πώληση - Cod. 30306

  • Τύπος: Σοφίτα
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος:

Ένα ακίνητο που ανταποκρίνεται σε μια αποκλειστική, κομψό και μοντέρνο triplex ρετιρέ σε μια από τις καλύτερες εξελίξεις στην κατοικημένη περιοχή του Sanchinarro όπου μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες εγκαταστάσεις και οι κοινόχρηστοι χώροι, όπως χειμερινό κολύμπι, το καλοκαίρι πισίνα, γυμναστήριο, γήπεδο τένις κουπί , περιοχές κήπο, παιδική χαρά, κοινωνική αίθουσα και την εξυπηρέτηση της ασφάλειας και της ασφάλειας 24 ώρες.
Και σε μια μεγάλη, ανοιχτή τη στέγαση είσοδο καλούνται να εισέλθουν κάθε ένα από τα δωμάτια που βρίσκονται στον πρώτο όροφο. εξαίσια ορθογώνια τραπεζαρία του έχει ένα πολύ φωτεινό και προσφέρει άμεση πρόσβαση σε μια πρακτική βεράντα για να απολαύσετε την καθημερινή υπαίθρια γεύματα. ευρύχωρα, μοντέρνα κουζίνα με κομψά έπιπλα και συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι, έχει ένα γραφείο και ένα σκεπαστό άπλωμα. Στο ίδιο επίπεδο, είναι ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με μπάνιο en suite με στήλη μπανιέρα και υδρομασάζ χτισμένο.
Μια όμορφη ξύλινη σκάλα με κάγκελα σιδήρου διαπλοκή φωτίζεται από ένα μεγάλο παράθυρο που εκτείνεται σε τρεις ορόφους, επιτρέποντας το φυσικό φως που ακτινοβολεί σε όλο το διαμέρισμα. Μέχρι την ίδια, βρισκόμαστε σε μια αίθουσα των άλλων δύο υπνοδωμάτια, δύο με ιδιωτική βεράντα και ιδιωτικό μπάνιο. Το μεγάλο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα καλά σάλτσα χώρο με ντουλάπες και ένα μπάνιο με τζακούζι και ξεχωριστή και ανεξάρτητη από το υπόλοιπο της υγιεινής ντους.
Στον τρίτο όροφο, υπάρχει ένα μεγάλο σολάριουμ με ντους και τεχνητό χλοοτάπητα, καθώς και ένας χώρος με πέργκολα που το καθιστά ιδανικό για την ημέρα μπάρμπεκιου με την οικογένεια και τους φίλους.
Στον κοινόχρηστο γκαράζ το σπίτι διαθέτει 2 γκαράζ αυτοκινήτων για 3 αυτοκίνητα, και είναι επίσης εφοδιασμένο με αποθήκη.

Περιοχή: Sanchinarro έχει διαμορφωμένους χώρους, κοινωνική, εμπορική, αθλητικά κέντρα, εστιατόρια, κινηματογράφους. Μπορούμε να βρούμε τα παρακάτω αξιοθέατα στο Colegio San Pablo CEU, το εμπορικό κέντρο "El Corte Ingles" Νοσοκομείο "Sanitas La Moraleja" Νοσοκομείο της Μαδρίτης Norte-Sanchinarro, κλπ σε κοντινή απόσταση Είναι συνδεδεμένο με το μετρό και το λεωφορείο, 10 λεπτά μπορείτε να βρείτε μέρη όπως το αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης Adolfo Suárez ή το σταθμό Chamartin, και σύνδεση με τους κεντρικούς δρόμους M40, M30, Α1. Μια πολυτέλεια και τις ανέσεις που κάνουν αυτή την περιοχή ένα μεγάλο πόλο έλξης για να ζήσει.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB