Πώληση Τριάρι, Valencia, Valencia, Ισπανία, Juan de Mena 11

Πώληση - Cod. 28433

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 290 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 290

Αυτό το ξενοδοχείο, με προστατευμένο ιστορική πρόσοψη, χρονολογείται από τον 19ο αιώνα και βρίσκεται στο κέντρο της Βαλένθια (βοτανική περιοχή). Το 2005, η ανακαίνιση του κτιρίου πραγματοποιήθηκε και ομοίως, το σπίτι υπέστη ανακαίνιση κατά το ίδιο έτος. Οι ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι καινούργια.
    Το σπίτι έχει 270 μ2 συν βεράντα 20 m2. Βρίσκεται στο δεύτερο όροφο ενός κτιρίου τριών ιστορία και καταλαμβάνει ολόκληρο το ισόγειο του αρχοντικού που καταλάμβανε ολόκληρο το κτίριο. Μεταξύ των πολλών χρήσεων του μέρος ήταν αφιερωμένο στην κατασκευή των διακοσμητικών οπαδούς χέρι. Ένα μέρος του σπιτιού διατηρεί την αρχική ξύλινα δοκάρια στην οροφή της, ενώ το υπόλοιπο σπίτι έχει ένα ανώτατο όριο γύψο.
 Τα ράφια φαίνεται στις φωτογραφίες ανήκε στο εργοστάσιο και ομοίως σε ένα μέρος του σπιτιού η αρχική αραβική τούβλο δαπέδου έχει διατηρηθεί και αποκατασταθεί. Το υπόλοιπο μέρος της επιφάνειας είναι καλυμμένο με τροπική ξυλεία. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης κάποιες τοιχογραφίες του δέκατου ένατου αιώνα έγινε ορατό, τα οποία έχουν διατηρηθεί.
 Όλα τα παράθυρα άλλαξαν τα μέρη του και έχουν διπλά τζάμια. Το σπίτι έχει ένα σύστημα αποσκληρυντικό νερού και τρεις βιομηχανικές συσκευές κλιματισμού / θέρμανσης.
 Το σπίτι έχει ένα χωλ, σαλόνι / τραπεζαρία και κουζίνα. Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει ιδιωτικό μπάνιο και γκαρνταρόμπα. Υπάρχει είναι μια κρεβατοκάμαρα φιλοξενουμένων, μια αναζήτηση μπάνιο, χωλ, ένας τ.μ. αποθήκη 15 και ένα ευρύ ανοιχτό χώρο 100 τ.μ. που χρησιμοποιείται σήμερα ως ένα στούντιο τέχνης, καθώς και μια βεράντα 20 τμ με παροχή νερού.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB