Πώληση Αγροικία, Estepona, Málaga, Ισπανία, Calle El reinoso, no 53

Πώληση - Cod. 31812

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 217 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Εκπληκτική ευρύχωρη βίλα που περιβάλλεται από όμορφη θέα στη θάλασσα και την εξοχή, μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία, τα σούπερ μάρκετ και τα εστιατόρια Laguna Village. Αυτό το σπίτι με νότιο προσανατολισμό έχει μια κομψή αποικιακή ατμόσφαιρα και βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες και αποκλειστικές περιοχές της Estepona. Έχει μια ξεχωριστή αίσθηση της υπαίθρου, αλλά είναι κοντά στις τοπικές ανέσεις, Estepona και Marbella. Περιβάλλεται από όμορφη ύπαιθρο και η ελαφρώς υπερυψωμένη του θέση προσφέρει εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο. Υπάρχουν εκπληκτικές βόλτες στα βουνά απευθείας από το σπίτι.

Ο ώριμος κήπος είναι άψογος και πολύ καλά φροντισμένος - υπάρχει μεγάλη ποικιλία δέντρων και φυτών και μεγάλη έκταση γκαζόν. Υπάρχει επίσης ένας οπωρώνας που περιέχει πορτοκάλι, λεμόνι, παπάγια, μανταρίνι, ασβέστη, φιστίκι, σύκο, αβοκάντο, μάνγκο και δαμάσκηνα. Οι σημερινοί ιδιοκτήτες διαθέτουν επίσης δύο μεγάλα οπωροφόρα οπωροφόρα δέντρα που τους προσφέρουν φρέσκα βιολογικά λαχανικά όλο το χρόνο. Υπάρχει μια κλειστή περιοχή κατάλληλη για κοτόπουλα. Υπάρχει ένα ανοιχτό γκαράζ και ένας μεγάλος οδηγός με χώρο στάθμευσης για πολλά οχήματα. Το σπίτι έχει εύκολη πρόσβαση - κάτω από μια μικρή λωρίδα, και η είσοδος είναι απέναντι από ένα πεδίο λεμονιών - είναι πραγματικά ειδυλλιακό. Το σπίτι και ο κήπος είναι εφοδιασμένα με κοινοτικό νερό - αυτό παρέχει όλες τις ανάγκες ποτίσματος κήπου σε πολύ χαμηλή τιμή σε σύγκριση με το δίκτυο. Το νερό διαθέτει πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα άρδευσης.

Το σπίτι είναι πολύ ευρύχωρο και έχει υπέροχη θέα από κάθε ένα από τα μεγάλα παράθυρά του. Υπάρχει μια ενιαία κουζίνα που οδηγεί σε ένα μεγάλο σαλόνι με καυστήρα. Το σαλόνι ρέει σε μια μεγάλη αίθουσα που ανοίγει σε ένα εκπληκτικό σκιερό μπαλκόνι, απ 'όπου μπορείτε να καθίσετε και να κοιτάξετε την μαγευτική θέα στη θάλασσα. Λόγω του εύκρατου καιρού, αυτή η περιοχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν όλο το χρόνο.

Υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια και ένα κυρίως μπάνιο σε αυτόν τον όροφο: ένα από τα υπνοδωμάτια έχει θέα στη θάλασσα και το άλλο βλέπει έξω από τον κήπο.

Στο ισόγειο υπάρχουν τρία επιπλέον υπνοδωμάτια, ένα άλλο μπάνιο και ένα μεγάλο καθιστικό (που χρησιμοποιείται σήμερα ως παιδότοπος) που ανοίγει στον όμορφο κήπο και την πισίνα. Υπάρχει επίσης ένα δωμάτιο πλυντηρίων / κλινοσκεπασμάτων με μεγάλη ντουλάπα για επιπλέον αποθήκευση ρούχων και πολύ χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τις σκάλες. Τέσσερα από τα πέντε υπνοδωμάτια διαθέτουν ντουλάπες.

Ο χώρος που προσφέρει, ο πανέμορφος κήπος, η πισίνα και η εγγύτητα στις τοπικές ανέσεις το καθιστούν ιδανικό ως οικογενειακό σπίτι. Βρίσκεται επίσης σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τα διεθνή σχολεία της Estepona, του San Pedro και της Marbella. Το αεροδρόμιο της Μάλαγα απέχει 45 λεπτά οδικώς.

Χαρακτηριστικά: Πισίνα - Ηλεκτρικές πύλες και σύστημα εισόδου - Ηλιακά πάνελ ζεστού νερού - Πλυντήριο - Εντοιχιζόμενες ντουλάπες - Εκπληκτική θέα στη θάλασσα - Οπωροφόρα - Αρδευτικό σύστημα - Κοινόχρηστο (Χαμηλή κατανάλωση νερού) - Περπάτημα σε μπαρ και εστιατόρια στο Laguna Village Mins) - Ολοκληρωμένο όμορφο κήπο - Πολύ ιδιωτικό και ήσυχο

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB