Πώληση Βίλα, Peniscola, Castellón Comunidad Valenciana, Ισπανία, Luxemburgo

Πώληση - Cod. 29253

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Πανέμορφο και μοναδικό Βίλα σε Peñiscola με απίστευτη θέα στη θάλασσα
Αυτή η βίλα βρίσκεται σε μια πλαγιά προς Peñiscola κάτω και είναι 420 τ.μ.
Κλείστε Πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή
περιγραφή
Εξαιρετική βίλα σε τρεις ορόφους των 420 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 7 δωμάτια και κουζίνα, η οποία περιλαμβάνει 6 υπνοδωμάτια και διαθέτει 4 μπάνια.
Τα δωμάτια είναι μεγάλα και μπορούν να φιλοξενήσουν διπλά κρεβάτια και βεράντες και ένα από αυτά είναι ένα μπάνιο που είναι απίστευτα μεγάλη. Σαλόνι με τζάκι και βεράντα. Η κουζίνα είναι λευκή και υπάρχει ένα μηχάνημα ψυγείο / καταψύκτη, φούρνο, φούρνο, απορροφητήρας, πλυντήριο πιάτων και ρούχων.
Υπάρχει ένα γκαράζ, υπαίθριο χώρο στάθμευσης, μια υπέροχη ιδιωτική πισίνα και κήπο είναι 850 τετραγωνικά μέτρα και θέα απολύτως ασυναγώνιστη. Peñiscola είναι ένα άγνωστο στολίδι βρίσκεται στην επαρχία της Castellon στο βόρειο τμήμα της περιοχής της Βαλένθια στην Costa Azahar, που ονομάζεται επίσης η; Γιβραλτάρ Βαλένθια; ή «πόλη της θάλασσας; και είναι ένα οχυρωμένο λιμάνι της πόλης έχτισαν ένα φάρο σε ένα βράχο 67 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και έχει μια στενή λωρίδα γης, το οποίο το καθιστά εύκολο να βγούμε. Είναι σαν μια καρτ-ποστάλ και πολύ γραφικό με στενά της δρομάκια και ασβεστωμένα σπίτια προστατευμένο κρύβεται πίσω από πέτρινους τοίχους που κάποτε. το χωριό είναι ένα γοητευτικό μείγμα από περίπου 510 σπίτια, ο πολεμιστής, που είναι χτισμένα γύρω από τα στενά, δαιδαλώδη δρομάκια. η οποία εξακολουθεί να έχει την αρχική μεσαιωνική δομή. μια βόλτα μέσα από αυτό στενά δρομάκια δίνουν την ευκαιρία σας να ανακαλύψετε τα πολλά εστιατόρια και μπαρ. το κάστρο στην κορυφή της χερσονήσου, ήταν 1294-1307 οι Ναΐτες. χτισμένο Βενέδικτος ΧΙΙΙ, που είναι γνωστή ως «Papa Luna", αυτό που ξεκίνησε ως μια θέση για το Προστασία Προσωπικών Δεδομένων ξεκινήσει τον αγώνα για την ενότητα της Καθολικής Εκκλησίας. Game of Thrones έχει συμπεριλάβει τμήματα της σειράς εδώ σε αυτό το όμορφο χερσόνησο. Peñiscola μια μαγική πόλη με τη Φύση Park είναι, μεγάλες αμμώδεις παραλίες και ωραία εστιατόρια στην περιοχή. La Playa Norte, κοντά στην παλιά πόλη και θεωρείται το καλύτερο της παραλίας και έχει μήκος περίπου πέντε χιλιομέτρων. Ιδανικό για ηλιοθεραπεία και το κολύμπι σεζόν υπάρχουν πολλές ναυαγοσώστες και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως βόλεϊ, ιστιοπλοΐα και κανό οδηγείτε. Η παραλία έχει πλέον τη γαλάζια σημαία, που σημαίνει ότι πληροί τις απαιτήσεις για την ποιότητα των υδάτων, την ασφάλεια, τις υπηρεσίες και το περιβάλλον. Γνωρίστε το νότιο είστε ένα από τα μεγαλύτερα φυσικό πάρκο στις ακτές της Μεσογείου, η Sierra de Irta, ένα γραφικό ορεινό τοπίο αναμιγνύεται με μικρές παραλίες, ψηλά βράχια, και άνετο όρμους. Peñiscola έχει πολλά ωραία καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια και μια μεγάλη ιστορία να προσφέρει. Αλιεία έχει μεγάλη σημασία εδώ και έχουν μια μεγάλη επιρροή στην ανάπτυξη των τροφίμων και τις γεύσεις και τα αρώματα της. Αγκινάρες, σπαράγγια, κρεμμύδια, μελιτζάνες και φασόλια είναι μαζί ένα νόστιμο πιάτο. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε το ρύζι, η οποία, μαζί με τα καλύτερα θαλασσινά και φρέσκα προϊόντα που φυτρώνει στην περιοχή, περισσότερο από αρκετό για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB