Πώληση Δυάρι, Marbella, Málaga, Ισπανία, Jardines de Lunamar

Πώληση - Cod. 25723

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 113 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 1st

Απολαύστε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα σε μια μοναδική προσφορά αξίας για χρήματα.
Ιδανική τοποθεσία στην αποκλειστική, ήσυχη αστικοποίηση Jardines de Lunamar μόλις 200 μέτρα από το πιο όμορφο μέρος της παραλίας στη Marbella λόγω της μοναδικής φύσης προστατευόμενη ζώνη των διάσημων αμμόλοφους που εκτείνεται κατά μήκος της παραλίας μόνο στην περιοχή αυτή.
Κατασκευάστηκε 113 τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, σαλόνι, ηλιόλουστη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ποιοτικές συσκευές που συνεχίζουν σε μια ηλιόλουστη αίθουσα πλυντηρίων με θέα στην κοινόχρηστη πισίνα. Βεράντα 12 τ.μ. με θέα στα γύρω δέντρα της αστικοποίησης και της κοινότητας. Αποθήκη 8 τ.μ., υπόγειο πάρκινγκ και γενναιόδωρο parking στο δρόμο. Καλαίσθητο 1ος όροφος ηλιόλουστο διαμέρισμα νοτιοδυτικά προσανατολισμένο. Το ακίνητο είναι όμορφα επιπλωμένο με όμορφα σύγχρονα ιταλικά σχέδια σχεδιασμένα από την παγκοσμίου φήμης διακοσμητή Patricia Urquiola. Μονάδες κλιματισμού ζεστού και κρύου. Πέντε εντοιχισμένες ντουλάπες, αμερικάνικα μεγάλα παράθυρα σε όλα τα δωμάτια δημιουργώντας μια πολύ φιλόξενη, άνετη και ηλιόλουστη ατμόσφαιρα. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν κουζίνα και ένα από τα δύο μπάνια διαθέτουν άπλετη πρόσβαση στην ημέρα και όμορφη θέα στις κοινόχρηστες παροχές. Μαρμάρινα δάπεδα σε όλα τα δωμάτια εκτός κουζίνας και βεράντα με πλακάκια από τερακότα. Πολλαπλός εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών συμπεριλαμβανομένου του ενσωματωμένου συστήματος domotics για απομακρυσμένο έλεγχο της κατοικίας, ηλεκτρικά ρολά σε όλα τα δωμάτια αλλά ένα, σύστημα συναγερμού, ανιχνευτής αερίου, ενσωματωμένα ηχεία σε όλα τα ταβάνια για ποιότητα ήχου surround. Μόνο ένας γειτονικός τοίχος οφείλεται σε διπλή θέση γωνίας με παράθυρα σε προοπτική 270 μοιρών που επιτρέπει μέγιστη προστασία της ιδιωτικής ζωής και ηρεμία. Ακόμη και στην κορυφή του διαμερίσματος δεν υπάρχει γείτονας καθώς η οροφή βρίσκεται κάτω από τη βεράντα του άνω ρετιρέ. Κολλημένος σε όλους τους τοίχους στην ηλιόλουστη είσοδο του κτιρίου καθώς και στους κοινόχρηστους διαδρόμους. Υψηλή ποιότητα κατασκευής πολύ πέρα ​​από το μέσο όρο. Η κοινότητα διαθέτει πανέμορφους, καλά διατηρημένους κήπους, με άφθονο χώρο ηλιοθεραπείας γύρω από δύο μεγάλες κοινοτικές πισίνες, μία για παιδιά. 100μ. Με τα πόδια από πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο με πολλά καταστήματα, μπαρ, εστιατόριο, σούπερ μάρκετ και 24ωρο βενζινάδικο. Μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από τις μεσογειακές παραλίες και τη θάλασσα. Απέναντι από ένα από τα πιο φημισμένα σχολεία της Costa del Sol, το Αγγλικό Διεθνές Κολλέγιο. Στάση λεωφορείου και για τις δύο κατευθύνσεις εντός 2 λεπτών. Απόσταση περπατήματος. 10 λεπτά με το αυτοκίνητο στο κέντρο της Marbella. Σε απόσταση μισής γραμμής ανάμεσα σε πολύ δημοφιλείς αστικοποιήσεις του El Rosario και της Elviria, αλλά με πολύ λιγότερη κίνηση, περισσότερη ιδιωτικότητα και ηρεμία. 5 λεπτά για δύο γήπεδα γκολφ στην άμεση γειτονιά. Πολύ χαμηλά τέλη κοινότητας. Μεγάλη ευκαιρία ενοικίασης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB