Πώληση Δυάρι, Marbella, Málaga, Ισπανία, Torre de Monte Halcones

Πώληση - Cod. 25724

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 130 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: ground

Τέλεια τοποθεσία στην αποκλειστική, ήσυχη αστικοποίηση Torre de Monte Halcones, μόλις 5 λεπτά μακριά από το San Pedro στο δρόμο προς Ronda. Σε μία από τις πιο διάσημες κατοικημένες περιοχές με πανοραμική θέα στην ακτή, δίπλα στα γήπεδα γκολφ La Quinta και Los Arqueros, κοντά στην πιο αποκλειστική αστικοποίηση στην Ισπανία, La Zagaleta.
Καλαίσθητο, ευρύχωρο και καλά διατηρημένο ισόγειο διαμέρισμα νοτιοδυτικά προσανατολισμένο. Κτισμένο 130 τ.μ., 2 υπνοδωμάτια με όμορφα και μεγάλα εντοιχισμένα ντουλάπια, - master υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι, 2 ευρύχωρα ιδιωτικά μαρμάρινα μπάνια, πλήρως πλακάκια. Οι αφράτες πετσέτες από βαμβάκι Αιγύπτου συμπληρώνουν την υπέροχη αίσθηση. Μεγάλο σαλόνι lounge με κομψή τραπεζαρία με δορυφορική τηλεόραση - DVD. Όλα τα δωμάτια είναι όμορφα επιπλωμένα με άνετα, διαχρονικά ποιοτικά κομμάτια. Η αυλή διαθέτει βεράντα 30 τ.μ. με θέα στην Costa del Sol με θέα 180μ., Μεγάλη ψησταριά για μπάρμπεκιου, για φαγητό Alfresco γύρω από κομψά έπιπλα βεράντας και ακόμη και γνήσιο πάγκο με σκαμπό. Μονάδες κλιματισμού ζεστού και κρύου. Μαρμάρινα δάπεδα σε όλα τα δωμάτια εκτός κουζίνας. Η κοινότητα διαθέτει όμορφους, καλά διατηρημένους κήπους, με άφθονο χώρο ηλιοθεραπείας γύρω από 5 κοινόχρηστες πισίνες, 2 απέχουν μόλις 50 μέτρα από την ιδιοκτησία. Για τους νεότερους επισκέπτες μας υπάρχουν εξωτερικές παιδικές χαρές, από κάθε πισίνα. Προσφέρεται σκούτερ Kiddy. Υπόγειο πάρκινγκ και γενναιόδωρο parking στο δρόμο. 500μ. Από πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο με πολλά καταστήματα και μερικά υπέροχα μπαρ και εστιατόρια, καθώς και ένα σούπερ μάρκετ Open Corp. Η παραλία και το Puerto Banus απέχουν μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ η Marbella απέχει μόλις 15 λεπτά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB