Πώληση Μονοκατοικία, Ametlla de mar, Tarragona, Ισπανία, Urb. Aliga, 7

Πώληση - Cod. 40463

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Το La Marinada είναι μια υπέροχη βίλα που βρίσκεται σε μια προνομιακή περιοχή, μέσα στο Reserva Natural del Delta del Ebro και 70 μέτρα από την ακτή. ένα μοντέρνο σπίτι, απολαμβάνοντας παράλληλα την τοπική φημισμένη γαστρονομία και τη μεγάλη ποικιλία τουριστικών προσφορών στο φυσικό καταφύγιο. Το σπίτι διαθέτει ιδιωτική αυλή για παιδιά με κήπο με φρέσκα λαχανικά, για να μάθουν να τα μεγαλώνουν και ένα μικρό αγρόκτημα και παιχνίδια για να παίξουν.
Η Ametlla de Mar, ένα γραφικό ψαροχώρι γνωστό για την εξαιρετική του κουζίνα. Βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και με όρμους από κρυστάλλινα νερά, σε ένα ήσυχο περιβάλλον και περιβάλλεται από φυσικά τοπία εξαιρετικής ομορφιάς. Τα 16 χλμ. το μήκος της ακτής της Ametlla de Mar διαμορφώνει μια από τις πιο γοητευτικές και παρθένες ακτές της Μεσογείου. Το προφίλ είναι απότομο, με όμορφα βράχια που οδηγούν σε μια σειρά από παραλίες και όρμους. Καθένα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά: μερικά με ψιλή λευκή άμμο, άλλα με πέτρες, περιτριγυρισμένα από τυπικά μεσογειακή βλάστηση, όπου τα χρώματα και τα αρώματα της φύσης και της θάλασσας συγχωνεύονται και παίρνουν υπέροχες αποχρώσεις. Το θεματικό πάρκο και το υδάτινο πάρκο Port Aventura απέχουν περίπου 20 λεπτά από το σπίτι. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο περιπέτειας στην Ευρώπη και ανήκει στο Universal Studio. Η μεγάλη διαδρομή είναι ο Dragon Khan, με την πρώτη πτώση των 70 μίλια / ώρα και οκτώ αναστροφές. Το εσωτερικό / εξωτερικό Costa Caribe, το υδάτινο πάρκο με θέμα την Καραϊβική, διαθέτει επίσης μια παραλία και αποτελεί τον ιδανικό χώρο για να δροσιστείτε. Το υδάτινο πάρκο Aquopolis βρίσκεται κοντά. Έχει ένα από τα πιο σύγχρονα δελφινάρια στην Ευρώπη. Υπάρχει επίσης το Aqualand Safari και το υδάτινο πάρκο σε κοντινή απόσταση. Το μονοπάτι μεγάλων αποστάσεων, GR92, το οποίο σπονδύλων σε όλη την Καταλονία για την παράκτια ζώνη περνά επίσης κατά μήκος της ακτής της Ametlla de Mar, σε αυτό το τμήμα το μονοπάτι μας φέρνει να ανακαλύψουμε ένα αρμονικό φυσικό τοπίο, όπου η ξηρά και η θάλασσα συναντιούνται για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό εμβληματικά φυσικά τοπία όπου οι αισθήσεις εμπλέκονται σε μια μυρωδιά μυρωδιών και αισθήσεων ακραίας ευεξίας. Αυτό είναι ένα σχετικά εύκολο τμήμα όπου η δυσκολία είναι ελάχιστη κατά τη διάρκεια της περιοδείας, μπορείτε να δείτε φυσικούς χώρους, τυπικά του παράκτιου μεσογειακού οικοσυστήματος, όπως τα κενά του Torrente del Pino, τα κενά στον Ιερό Σταυρό, έτσι πώς διαφορετικά είδη θαλάσσιων πτηνών, χλωρίδας και βλάστησης αλμυρά περιβάλλοντα. Η πόλη διαθέτει επίσης μια ιδιωτική φρουρά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB