Πώληση Μονοκατοικία, El Perelló, Tarragona, Ισπανία, Paraje Font Tita

Πώληση - Cod. 31311

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 8500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 2

Αγροτική ιδιοκτησία 6 χιλιόμετρα από El Perello, Paraje Font de Τίτα, σε οικόπεδο 8.500 τ.μ., με ενσωματωμένο αστική περιοχή των 40 τ.μ. συν 20 τ.μ. ξύλινη πέργκολα, 15 τ.μ. μπάρμπεκιου κάτω τριγωνικό πανί και 7 m² για την ομάδα φωτοβολταϊκά. Άσφαλτο, μείον τα τελευταία 800 μέτρα, τα οποία σώζονται ένα κομμάτι κατάλληλο για κάθε όχημα. Σπίτι χτισμένο το 1945, ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου το 2013.
Oriented South - West, με καταπληκτική θέα στο Δέλτα του Έβρου και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. ιδανικό για ηρεμία.
Αποτελείται από ισόγειο κουζίνα τραπεζαρία και στον πάνω όροφο ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο, φυσικό αέριο μαγειρικής και ηλεκτρικό σύστημα για φωτοβολταϊκά πάνελ για φωτισμό και μικρές συσκευές, επίσης διαθέτει γεννήτρια για βοήθεια, σύστημα δεξαμενής 5.000 λίτρων συλλογής νερού φωτοβολταϊκά αντλίας και υδρόσφαιρα των 4 bars, για τη συμπίεση σε όλη. Είναι ενεργειακά αποδοτικά στην παραγωγή δικές τους προμήθειες. Septic μεγάλη χωρητικότητα.
Η χρήση του ξηρικές καλλιέργειες, με την ποικιλία της ελιάς, αμυγδαλιές, χαρουπιές και συκιές φυτεύονται σε πέτρινες αναβαθμίδες. περιοχή Πρόσβαση με σχιστόλιθο εστία, γεράνια, aloe vera, μαργαρίτες, φασκόμηλο, ροδάκινο, δαμάσκηνο, κλπ ...
Πωλείται επιπλωμένο με δύο καναπέδες-κρεβάτια, εσωτερική τραπέζι και επεκτάσιμη εξωτερική έξι έδρες μπράτσα από ξύλο τικ, δύο ξαπλώστρες από ξύλο τικ, διπλό κρεβάτι 150 cm έπιπλα συρτάρι, ντους με γυάλινα μπλοκ, πάνω ματαιοδοξία wenge με νεροχύτη Roca σφαιρικό εμπορικό σήμα, κουζίνα δύο πυρκαγιές μάρκας Teka. Είναι να εισέλθουν και να απολαύσετε τη γύρω περιοχή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB