Πώληση Τριάρι, tarragona, Tarragona, Ισπανία, Torres Jordi, 10, Esc. A 8-1

Πώληση - Cod. 30946

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 98 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 8

Υψηλής ποιότητας ευκαιρία σε μια ήσυχη γειτονιά.

Μεταχειρισμένα όροφο σε άριστη κατάσταση και υψηλής ποιότητας φινίρισμα, η νέα επέκταση νότια της Tarragona και μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης με τα πόδια ή τη δημόσια συγκοινωνία. Είναι στον όγδοο όροφο ενός κτιρίου εννέα ύψη, είναι πολύ φωτεινό και απολαμβάνει απαράμιλλη θέα.

Με καλή διαρρύθμιση (βλέπε συνημμένο σχέδιο για φωτογραφίες), έχει δύο διπλά υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, με μπάνιο. Έχει ένα μπάνιο, ευρύχωρη κουζίνα και βεράντα με πρόσβαση από το μπάνιο και σαλόνι. Διαθέτει κλιματισμό με αρκετές διαχωριστές διάσπαρτα γύρω από το πάτωμα, θέρμανση φυσικού αερίου και ζεστό νερό (ο λέβητας είναι εντελώς νέα).

Κατ 'αρχήν πωλείται χωρίς έπιπλα, αλλά αν ο νέος ιδιοκτήτης θέλει να αποκτήσει τα έπιπλα που φαίνεται στις φωτογραφίες, θα υπόκειται σε μια πιθανή διαπραγμάτευση. Επίσης προαιρετικά, θα μπορούσατε να αγοράσετε το χώρο στάθμευσης στο ίδιο κτήριο στάθμευσης με άμεση όροφο ασανσέρ.

Βρίσκεται κοντά στο Espai Tabacalera, σε μια αναπτυσσόμενη περιοχή με μεγάλες λεωφόρους και χώρων πρασίνου, σε μια γειτονιά με όλες τις ανέσεις, αλλά ήσυχη και σταθερή γειτονιά. Η περιοχή είναι πολύ καλά συνδεδεμένο, αφού η αναχώρηση της Tarragona με τη γείωση κόμβους επικοινωνίας είναι μόνο ένα λεπτά με το αυτοκίνητο από το κτήριο. Ο σταθμός λεωφορείων και τρένων είναι προσβάσιμα με τα πόδια μέσα σε λίγα λεπτά. Κατάλληλο για το σπίτι ή επαγγελματικό γραφείο για τους επαγγελματίες, όπως ήταν η έδρα της ένα δικηγορικό γραφείο και η κατάστασή του είναι άψογη.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου μητρώου: Tarragona 1 - Finca 70044.

Tarragona είναι μια επαρχιακή πρωτεύουσα και οικονομική μηχανή της νότιας Καταλονίας, αν και δεν είναι μια ακριβή πόλη. Έχει πληθυσμό μόλις πάνω από 130.000 κατοίκους και είναι ένα τουριστικό αξιοθέατο του πρώτου επιπέδου. Μάθετε περισσότερα για την Ταραγόνα στην Βικιπαίδεια: https://es.wikipedia.org/wiki/Tarragona

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB